Limon Agaci Dizisi 1. Bölüm Resimleri

Click here to view full sizeClick here to view full size

Click hereto view full sizeClick here to view full size

Limon Agaci Dizisi Resimleri

Limon Agaci Dizisi 2. Bölüm İzle

Kısa zamanda sitemizden izleyebilisiniz...

Limon Agaci Dizi 1. Bölüm

Selenay

Selenay Plajda filminde çok kısa bir rol oynamış Sinan Çetin tarafından filmde görülmek suretiyle keşfedilmiş.Limon Ağacı için Limon Ağacının senaristi ve yönetmenine peri rolü için önerilmiş.Deneme çekimleri yapılmış çok beğenmişler ve bu rol için bir oyuncu koçu ile bir kaç ay çalışmış.Yeni bir oyuncu yani.

Dizi yakında ATV de başlıyor.Büyük bir aşk hikayesiymiş ama fena halde de komik.Bülent Kayabaş , Burak Altay , Zuhal Gender , Selda Özer , Cevdet Arıcılar gibi deneyimli oyuncular ve pek çok genç oyuncu kadrosundan oluşmaktadr.

Bu arada dizinin ismi Pasaklı Peri iken Limon Ağacı olmuştur.İlk bölümün bir kısmı İstanbul'da bir kısmı Göcek'te çok etkileyici mekanlarda çekilmeye başlamıştır...

Kaan Urgancıoğlu

8 Mayıs 1981, İzmir doğumlu olan genç oyuncu, Marmara Üniversitesi’nde Sermaye Piyasası ve Borsa gibi sinemadan oldukça uzak bir alanda eğitim görmüş olsa da Kampüsistan, Azap Yolu, Ah Polis Olsam gibi televizyon dizilerinde oynayarak özellikle genç izleyicilerin sevgisini kazanmıştır. Kendisi ayrıca Karaoğlan filminde de başrol oynamıştır. Son dönemde Urgancıoğlu’nu Son Ders filmiyle tekrar izleme fırsatı bulacağız.

Limon Agaci Dizisi 1. Bolum İzle

Limon Ağacı 2. Bölüm 5 Nisan

İki gencin zorlu aşkını anlatan romantik bir komedi....

Kasabalı kız Peri’yle, şehirli zengin genç Kaan’ın yolları, Peri’nin Kaan’ın genç yaşta başına geçtiği aile şirketine girmesiyle kesişir. Kaan kıza aşık olur ama kız şirketi zarara uğratan bazı kararların neticesinde işten çıkarılır ve kasabasına döner. Bu durum iki genç arasında yeşerecek aşka engel olamayacaktır. Kaan, Peri’nin peşini bırakmaz. Kızı kasabasına kadar takip eder ve hatta oraya yerleşir.