Limon Ağacı 2. Bölüm Fragmanı

Limon Agaci 2. Bolum Resimleri


Limon Ağacı Dizi 2. Bölüm Fragman İzle

Limon Ağacı 3. Bölüm 12. Nisan

Dizinin tamamını ve Fragmanını en kısa zamanda sitemizden izleyebilirsiniz...

Limon Ağacı 2. Bölüm Fragmanı

Limon Ağacı Dizisi 2. Bölüm Özeti

En son Pazar yerinde Peri’yle karşılaşan ve onu köylü kıyafetleriyle bahçe mallarını satarken gören Kaan, Göcek’te kalmaya ve Peri’nin tanımadığı hayatına dahil olmaya karar verir. Bu uğurda Peri’nin gürültücü ve şamatacı ailesiyle tanışmaya, ağabeylerinin oyunlarına katlanmaya dahi razı olur.

Küçük bir pansiyona yerleşir ve Göcek’te yaşayan bazı karakterlerle tanışıp onlarla bağlar kurar. Ama ne var ki geride bıraktığı hayatı onu izleyecek ve kasabada gerçekleşen bir yılbaşı partisini tekneleriyle basarak Kaan’ı bu rüyadan uyandıracaklardır.

Limon Ağacı Dizisi 2.Bölüm Özeti

En son Pazar yerinde Peri’yle karşılaşan ve onu köylü kıyafetleriyle bahçe mallarını satarken gören Kaan, Göcek’te kalmaya ve Peri’nin tanımadığı hayatına dahil olmaya karar verir. Bu uğurda Peri’nin gürültücü ve şamatacı ailesiyle tanışmaya, ağabeylerinin oyunlarına katlanmaya dahi razı olur. Küçük bir pansiyona yerleşir ve Göcek’te yaşayan bazı karakterlerle tanışıp onlarla bağlar kurar. Ama ne var ki geride bıraktığı hayatı onu izleyecek ve kasabada gerçekleşen bir yılbaşı partisini tekneleriyle basarak Kaan’ı bu rüyadan uyandıracaklardır.